De Innovatiecentrale en privacy

Op deze pagina vertellen we graag hoe wij met privacy gevoelige gegevens omgaan.  

Bezoek website

Bij bezoek aan de website van de Innovatiecentrale slaan wij  geen persoonsgegevens tenzij deze bewust met ons gedeeld worden. Wel worden er door Google analytics anoniem gegevens bewaard van een bezoek en plaatsen wij cookies voor Drupal (CMS). Dit stelt ons in staat de privacy van onze gebruikers te respecteren en onze website goed te laten functioneren en aan te kunnen passen aan het gebruik. Een bezoek aan onze website verloopt via een veilige SSL verbinding. Wij delen geen gegevens met derden.

 

Smart Mobility Stories nieuwsbrief

Voor het kunnen verzenden van een nieuwsbrief hebben wij uw mail-gegevens opgeslagen in onze contactenlijst, zie hieronder. De nieuwsbrief is onder de naam 'Smart Mobility Stories' aan u verstuurd. In de laatste nieuwsbrief van 22 mei 2018 staat  aangeven dat verder u op de hoogte gehouden kan worden via de nieuwsbrief van de 'Dutch Mobility Innovations Community'. U kunt zich daarvoor hier aanmelden.

 

Onze contactlijst

De Innovatiecentrale beheert op een beveiligde schijf een contactenlijst bestaande uit naam, bedrijfsnaam, emailadres.Het gaat hierbij om het adres, dat door u is opgegeven. Deze lijst is samengesteld door adressenlijsten van de programma’s Connecting Mobility, Rijkswaterstaat Smart Mobility en via de aanmeldlijst van de Smart Mobility nieuwsbrief, na telefonisch verzoek of via ons contactformulier op onze website. Momenteel gebruiken wij deze contactlijst voor evenement uitnodigingen.

Uw rechten

U heeft het recht te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens bij de Innovatiecentrale. Neem daarvoor contact met ons op via de contactpagina, Ook heeft u het recht een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens. Dat kan hier