Innovatiecentrale op de Intertraffic 2016.

31-03-16

Waar vind je de Innovatiecentrale tijdens de Intertraffic 2016?

Stand Dutch/EU Pavillion
De hele week staan we samen met onze partners in de Dutch/EU Pavillion, onderdeel van het Smart Mobility Center in hal 9.

Presentatie Laurens Schrijnen
Op donderdag 7 april presenteert Laurens Schrijnen de activiteiten van het eerste jaar van de Innovatiecentrale en geeft hij inzicht in de plannen voor 2016. Ook gaat hij in op hoe we met jou kunnen samenwerken. Benieuwd? Ontmoet Laurens van 10.30 – 11.00 in het InnovationLAB on stage

Serious Game: slimme oplossingen voor publiek-privaat samenspel
Op de donderdag van de Intertraffic krijg je bovendien de unieke kans om een serious game te spelen. Kruip in de huid van een ander en voel de vrijheid om in een publiek-privaat samenspel slimme oplossingen voor bekende mobiliteitsuitdagingen te bedenken en ervaren. Deelnemers werken samen aan een fictief evenement waarvoor ze oplossingen, diensten en samenwerkingsvormen tot stand moeten brengen om de bezoeker zo tevreden mogelijk te maken, maar ook de omwonenden, hun eigen bedrijven en de overheid. De serious game is ontwikkeld door de Innovatie Centrale en Connecting Mobility en biedt de mogelijkheid om geheel vrij aan alle knoppen te draaien. Een leuke en leerzame manier om te ervaren hoe een toekomstige vorm van mobiliteit zou kunnen werken. Het spelen van de case (incl. debriefing om de leerervaring te vergroten) duurt van 13.30 tot 16.30 en is in het Nederlands. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wil je er bij zijn? Mail dan snel naar Luuk via verheul[@]innovatiecentrale.nl.