Nieuw: Smart Mobility op New Business Radio

28-09-16

Deze week startte het nieuwe programma ‘Smart Mobility: The future is now' van Marco Maréchal op New Business Radio. De vraag die centraal staat in de uitzending is hoe we onze mobiliteit slimmer kunnen maken.

In dit radioprogramma wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden die volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

Marco Maréchal
Marco Maréchal is werkzaam als strategisch (communicatie) adviseur, projectleider, spindoctor, dagvoorzitter en presentator. In 1996 startte hij zijn bedrijf Connected Strategische Veranderingsprocessen. Daarmee was hij intensief betrokken bij onder meer de markt van de waterschappen-, en bij mobiliteit, verkeer en vervoer.

‘Smart Mobility‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.