Lex Boon nieuwe directeur Automotive Campus

28-02-17

Per 1 april 2017 is Lex Boon de nieuwe directeur van de Automotive Campus in Helmond. Boon gaat in Helmond leiding geven aan de nieuwe campusorganisatie die verantwoordelijk is voor business development, accountmanagement, acquisitie en parkmanagement van de Automotive Campus.

Lex Boon krijgt als belangrijkste opdracht om de Automotive Campus de komende jaren flink te laten groeien. De ambitie is om het aantal bedrijven én het aantal medewerkers in vijf jaar tijd te verdubbelen. Ook versterken van het ecosysteem waarin bedrijven, onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten en overheden intensief met elkaar samenwerken is een belangrijke taak van de nieuwe directeur. Boon: "Er ligt een ambitieus businessplan voor de Automotive Campus. De doelstellingen zijn haalbaar, maar we zullen er flink aan moeten trekken. Ik wil zo snel mogelijk bouwkranen op de Campus hebben staan. Er moet reuring ontstaan. Zodat iedereen weet: in Helmond, daar gebeurt het!"

De Innovatiecentrale is, als trotse bewoners van de Automotive Campus, blij met de aanstelling van Boon. Samen met hem kunnen we de campus en de omgeving een flinke boost geven. We feliciteren Lex Boon dan ook met deze aanstelling en wensen hem veel succes!