Innovatiecentrale 2 jaar!

25-03-17

Vandaag, 25 maart 2017, bestaat de Innovatiecentrale twee jaar. Tijdens de Automotive Week 2015 openden we, onder toeziend oog van minister Schultz, koning Willem-Alexander en burgemeester Elly Blanksma van de Gemeente Helmond, de deuren. 

Deze tweede verjaardag is een goed moment om inzichtelijk te maken wat er allemaal gebeurt in de werkplaats op de campus in Helmond en wat er in de afgelopen 731 dagen allemaal is bereikt: de Q-test van Spookfiles, experimenten met Floating Car Data, Slimme Camera's, ITS corridor en Social Media. We brachten onze Serious Game op de markt en omarmden SimSmartMobility. En we kijken naar de ambitie voor de komende periode: samen met onze partners werken we hard aan het professionaliseren van de functionaliteit ‘testen’ – alles gericht om de time-to-market van nieuwe Smart Mobility oplossingen verder te versterken en te versnellen. Steeds met in gedachten hoe we met Smart Mobility een bijdrage kunnen leveren aan minder files, minder verkeersongelukken en minder uitstoot.

Met gepaste trots presenteren we hierbij onze resultaten, in de vorm van deze digitale corporate brochure. Hierin lees je alles over de verschillende experimenten die hun weg naar de desks vonden, onze manier van samenwerken en onze ambities voor het komend jaar. We bedanken eenieder voor zijn/haar bijdrage in de afgelopen twee jaar en hopen dat we met onze gezonde ambitie - in directe verbinding met de andere testaanbieders - in de komende periode nog mooiere resultaten zullen laten zien! 

Bekijk hier de resultaten.


(Gebruik Internet Explorer voor optimale leesbaarheid, of gebruik Acrobat Reader om de gedownloade variant probleemloos te lezen.)