Kennis en leerervaringen

Het delen van kennis en leerervaringen is één van de belangrijke pijlers van de Innovatiecentrale. Onder 'testervaringen' vindt u een overzicht van de experimenten die plaatsvinden of plaats hebben gevonden in de Innovatiecentrale. Hieronder vindt u ook de nodige rapportages of factsheets. Daarnaast maken we voor het delen van kennis en leerervaringen zoveel mogelijk gebruik van bestaande platforms en netwerken. 

Smart Mobility Overzicht
Voor het delen van kennis en leerervaringen maakt de Innovatiecentrale gebruik van het Smart Mobility Overzicht. Dat is een compleet overzicht van alle Nederlandse projecten, diensten en faciliteiten op het gebied van Smart Mobility. Alle kennis en ervaringen die in de Innovatiecentrale worden opgedaan worden ontsloten via het Smart Mobility Overzicht. www.smartmobilityoverzicht.nl

Kennissessies en demonstraties 
Samen met onze partners organiseren wij na afloop van een experiment kennissessies over leerervaringen. In deze sessies kijken we naar technisch en verkeerskundige resultaten, en bekijken we daarnaast wat we kunnen leren over samenwerkingsverbanden in innovatieprojecten.

Ook wordt regelmatig de Innovatiecentrale gebruikt als demo-locatie, waar tijdens of na afloop van een project de opgedane kennis en leerervaringen worden gedeeld. 

Houdt de agenda in de gaten voor uitnodigingen voor kennissessies en demonstraties.